produk

TENTANG KAMI

ROCO Magnetics mangrupakeun perusahaan tinggi-tech aktipitas panalungtikan, ngembangkeun, sarta produksi kelas tinggi sintered NdFeB magnet, assembles magnét sarta magnet permanen generators.We diala ISO9001: 2008, ISO14001, TS16949, sertifikasi QC080000. produk urang ayeuna keur loba dipaké dina motor, spiker, misahkeun magnét, gandeng magnét, sensor magnét, MRI na angin disetir generator jsb

wartos

WhatsApp Online Chat!