PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

Roco Magnetics punika perusahaan dhuwur-tech melu riset, pembangunan, lan produksi bahan dhuwur sintered NdFeB magnet, assembles Magnetik lan permanen sembrani generators.We dijupuk ISO9001: 2008, ISO14001, TS16949, sertifikat QC080000. produk kita kang digunakake digunakake ing motor, speker, pamisahan Magnetik, kopling Magnetik, sensor Magnetik, MRI lan angin mimpin generator etc.

NEWS

Tampilan Online Chat!